KUNDESERVICE ÅPNINGSTIDER:
Mandag - fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Telefon: 2162 8970
Ukens tilbud
Få 75 kr til din CEWE FOTOBOK Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Plakater og fotolerreter > Flerdelt veggdekorasjon

En verden av muligheter: Flerdelt veggdekorasjon

Har du mange fantastiske bilder, men trenger tips til hvordan du får dem til å stråle? I så fall vil vi gjerne hjelpe deg! Med vår flerdelte veggdekorasjon kan du lage en ekstraordinær effekt med opptil seks av de fineste bildene dine. Uansett om ett av motivene dine skal fordeles på flere deler eller om du vil bruke flere av de vakre motivene dine - vi setter ingen grenser for kreativiteten din!

Du kan velge blant et stort utvalg av layouter og materialer. Du velger selv motivene, så du får helt unike veggdekorasjoner.

Flerdelt veggdekorasjon fås til følgende produkter: Plakat XXL, fotolerret, hard skumplate, alu-plate, akrylglass og galleritrykk.

Flerdelt veggdekorasjon med ett motiv

Bildet ditt fordeles på flere separate deler, f.eks. på tre lerreter på samme måte som ved et triptyk. Flerdelt veggdekorasjon fås i flere formater med to, tre eller fire deler som kan kombineres på tallrike måter.

Mehrteiler mit einem Motiv
Todelt

To deler

fra 138,00 kr*
Tredelt

Tre deler

fra 297,00 kr*
Firdelt

Fire deler

fra 300,00 kr*

Flerdelt veggdekorasjon med flere motiver

Har du to motiver du gjerne vil ha opp ved siden av hverandre? Med ”Todelt” og ”Panorama Duo” gir vi deg to forskjellige layouter til de fineste bildene dine. ”Tredelt” er et forslag til hvordan du kan arrangere de tre fineste bildene dine sammen. Trenger du for idéer til hvordan bildene dine kommer til å stråle, hjelper vi deg med glede! Uansett om det er som ”Trapper”, Kvartett”, ”Omriss”, ”Mosaikk” eller ”Panoramaspill”.

Du har masse muligheter for å henge opp bildene dine ved siden av hverandre. La deg inspirere og finn din personlige favoritt.

 

Mehrteiler mit mehreren Motiven
To deler

To deler

fra 138,00 kr*
Tre deler

Tre deler

fra 225,00 kr*
Kvartet

Fire deler

fra 300,00 kr*
Mosaikk

Mosaik

fra 621,00 kr*
Omridss

Omrids

fra 396,00 kr*
Trappe

Trapp

fra 450,00 kr*
Panoramaspil

Panoramaspil

fra 396,00 kr*
Panorama Duo

Panorama Duo

fra 198,00 kr*

Motivgalleri

Over 1000 motiver til din personlige veggdekorasjon

Produktbeskrivelse

Gå på oppdagelsesferd i galleriet vårt fylt med vakre motiver. Design det personlige kunstverket ditt med motiver fra vårt store utvalg av profesjonelle bilder. Uansett om det er fantastiske strender, kunstneriske bybilder eller søte dyr – det er noe for enhver smak, helt sikkert også det du leter etter.

Utfra 1000 bildene velger du det du vil ha, og så fremstiller vi din personlige veggdekorasjon.

NYHET: I tillegg til at du kan finne motivet ditt ved å kikke under fanen ”kategorier”, som er sortert etter tema, kan du nå også bruke stikkord for å finne nøyaktig det profesjonelle fotografiet du leter etter. Det er enkelt og intuitivt å søke blant lignende bilder.

Der er alltid nye bilder i galleriet, så det kan lønne seg å sjekke det ut av og til. Du kan selvfølgelig også bruke ditt eget bilde – det er ditt valg!