KUNDESERVICE ÅPNINGSTIDER:
Mandag - fredag: 9:00 - 20:00**
Søndag: 14:00 - 20:00**
Telefon: 2162 8970
Ukens tilbud
Få 75 kr til din CEWE FOTOBOK Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Kort og invitasjoner

Individuelle kort til enhver anledning

Konfirmasjon

Bryllup

Bryllup

Invitasjon

Bursdag

Populære produkter fra vårt sortiment
Foldekort

Foldekort

Dette settet med ti identiske kort passer til de fleste anledninger enten det er «save the date»-kort, takkekort, julekort eller innbydelse til bursdag eller dåp. Det moderne formatet og papiret i høy kvalitet vil garantert bli godt mottatt av familie og venner.
fra 29,00 kr*

Foto- og postkort

Kombinasjonen av dine bilder og våre designmaler vil bli til flotte og unike fotokort som gjør mottakeren glad. Stort utvalg av forskjellige stilarter.
fra 19,00 kr*

Meny- og bordkort

Med egendesignede menykort og bordkort kan du gi dine venner en minneverdig velkomst til bryllupsfest, bursdag, jubileum og andre anledninger.
fra 119,00 kr*
Bli inspirert

CEWE CARDS med effektlakk

Kort og invitasjoner

Send en spesiell hilsen eller invitasjon med dine egne bilder og tekster på. Velg mellom mange forskjellige designmaler, legg til bildet ditt, og gled familien, venner og bekjente med en anderledes hilsen i form av et personlig festkort, takkekort eller postkort.

Dine personlige kort er også velegnet som invitasjoner i alle anledninger, både til barnefødselsdag, 40 års fødselsdag og jubileum. Du kan også designe personlige foldekort som passer til alle livets spesielle begivenheter, som f.eks. invitasjoner til bryllup, konfirmasjon eller dåp. Du har også mulighet for å designe egne bordkort og menykort som med garanti vil vekke oppsikt til alle fester, og som du dessuten kan matche dine personlige designede invitasjoner.