KUNDESERVICE ÅPNINGSTIDER:
Mandag-fredag: 08.30-18.00**
Søndag 15:00-21:00**
Telefon: 2162 8970
Ukens tilbud
Få 75 kr til din CEWE FOTOBOK Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Kort og invitasjoner

Individuelle kort til en hver anledning

Konfirmasjon

Bryllup

Bryllup

Invitasjon

Bursdag

Høydepunkter fra vårt sortiment
Foldekort

Foldekort

Dette settet med ti identiske kort passer til enhver anledning – om det er et ”save the date”-kort, et takkekort, som julekort eller som innbydelse til bursdag eller dåp. Det moderne formatet og papiret i høy kvalitet vil garantert bli godt mottatt av din familie og dine venner.
fra 29,00 kr*

Foto- og postkort

Sammen med dine bilder og våre utformingsmaler, vil dine hilsner helt sikkert bli godt mottatt. Stort utvalg av forskjellige stilarter.
fra 19,00 kr*

Meny- og bordkort

På denne måten ønsker du dine venner spesielt velkommen til bryllupsfest, bursdag, familiefest og andre anledninger.
fra 109,00 kr*
Bli inspirert

CEWE CARDS med effektlakk

Kort og invitasjoner

Send en spesiell hilsen eller invitasjon med dine egne bilder og tekster på. Velg mellom mange forskjellige designmaler, legg til bildet ditt, og gled familien, venner og bekjente med en anderledes hilsen i form av et personlig festkort, takkekort eller postkort.

Dine personlige kort er også velegnet som invitasjoner i alle anledninger, både til barnefødselsdag, 40 års fødselsdag og jubileum. Du kan også designe personlige foldekort som passer til alle livets spesielle begivenheter, som f.eks. invitasjoner til bryllup, konfirmasjon eller dåp. Du har også mulighet for å designe egne bordkort og menykort som med garanti vil vekke oppsikt til alle fester, og som du dessuten kan matche dine personlige designede invitasjoner.