KUNDESERVICE ÅPNINGSTIDER:
Mandag-fredag: 08.30-18.00
Telefon: 2162 8970
Ukens tilbud
Nyhetsbrev - Prenumerera
Bilder
Dine digitale bilder på fotopapir

Få det beste ut av dine bilder

Med bildfremkalling, bilde bak akryl og enda mer

BILDEFREMKALLING

BILDEFREMKALLING

Utrolig fint!

Uansett om det er standard- eller luksuskvalitet, så trykker vi bildene dine på det beste fotopapir. Gled deg til høy fargeglans, levetid og en følelse av ekte lyssetting.

fra 0,99 0,85 kr*
FOTOSETT

FOTOSETT

Få mer ut av et bilde

CEWE fotosett er noe man kan ha for hånden til en hver situasjon. Det åpner mulighetene for ansøkninger, til et personlig album, som gave eller til tegneboken.

fra 19,00 kr*
Premium plakat

PREMIUM PLAKAT

Vår Premium plakat vil glede deg: fryd deg over høy kvalitet av profesjonelt fotopapir, variert design og layout for i alt 12 formater.
fra 55,00 kr*
Forstørrelser på fotopapir

FORSTØRRELSER PÅ FOTOPAPIR

Med ditt bilde på en hard skumplate skaper du et moderne uttrykk av høy kvalitet. Produktet imponerer med sin store stabilitet og utrolige letthet.
fra 20,00 kr*
BILDE BAK AKRYLGLASS

BILDE BAK AKRYLGLASS

Sett nye perspektiver på bildene dine

Oppdag den spesielle glansen og den forbløffende fargedybden som kommer med akrylglass. Ditt favorittbilde kan fås i det klassiske formatet 10 x 15, men også i en ny dimensjon på 13 x 18 cm.

fra 129,00 kr*
Retro Prints

Retro Prints

Vintage- og retrodesign er i vinden. Retro Prints er utformet i denne stilen, og blir derfor det ultimate blikkfanget i hjemmet.
fra 179,00 kr*
FOTOKLISTREMERKER

FOTOKLISTREMERKER

De henger også fast i hukommelsen

Miniklistremerker som kan brukes overalt. Det kan for eksempel være når du vil sende en særlig hilsen til dine nærmeste, eller sette et bilde av deg selv på kortet i stedet for navnet ditt.

fra 49,00 kr*
MAGNETBILDER

MAGNETBILDER

Slik glemmer du ingenting

Dette er praktiske små hjelpere i hverdagen. De henger fast notater og postkort, og er i tillegg dekorasjon på kjøleskapet eller magnettavlen. De er nyttige til mange formål.

fra 69,00 kr*

Bilder

Hos oss kan du velge å bestille bilder på nett, i Standard- eller Supreme-kvalitet. Uansett hva du velger, er du alltid sikret den høyeste kvalitet på din bilde fremkalling. Ved å fremkalle bilder på nett, kan du velge i 5 forskjellige størrelser - 9x13 cm, 10x15 cm, 11x17 cm, 13x18 cm eller 15x20 cm – og ev. med en flott farget kant. Når det gjelder billig fremkalling av bilder fra ferie, barnedåp, bryllup, konfirmasjon eller fest, er kun det beste godt nok. Vi går ikke på kompromiss når vi fremkaller dine digitale bilder.

Du kan også velge at få dine bilder fremkaldt og samlet i et lite, praktisk Smartalbum. Lett å ta med og vise frem!
Du har muligheten til å selv velge design og tekst til albummets softcover, slik at det blir helt unikt.